понедельник, 16 октября 2017 г.

IVOL-i projekt "III Ahtme Seiklus"

Käesoleval aastal tähistatakse Eestis kolmandat aastat järjest üle-Euroopalist spordinädalat, mis tänavu kutsub nii noori kui täiskasvanuid leidma endale sobiva liikumisrütmi. Spordinädalast võtab osa 350 üldhariduskooli, kümned spordiklubid ning mitmed ettevõtted ja organisatsioonid, kes viivad läbi kõikvõimalikke spordiüritusi. Spordinädala moto “Reipalt koolipinki!” kutsub inimesi avastama uusi võimalusi liikumis- ja spordiharrastuseks ja seda tehes leidma sobiv sagedus nende harrastamiseks. Ei jäänud kõrvale ka Kohtla-Järve linna koolid. 

15.septembril toimus Kohtla-Järve Ahtme Spordihallis koolinoorte üritus „AHTME SEIKLUS III“. Projekti eesmärgiks oli aidata ettevõtlikel õpilastel ilmutada oma loomingulisust, väärtus-, suhtlus- ja ettevõtlikkuspädevuste kujundamist ning kogemuste vahetamine koolide vahel.




Projekt on pühendatud Kohtla-Järve Ahtme Gümnaasiumi 55. –ks  juubeliks. Projektis võtsid osa Kohtla-Järve Maleva Põhikooli, Kohtla-Järve Slaavi Põhikooli, Kohtla-Järve Kesklinna Põhikooli, Kohtla-Järve Tammiku Põhikooli, Kohtla-Järve Vene Gümnaasiumi, Kohtla-Järve Ahtme Gümnaasiumi 7. – 8. klassi õpilased.Spordiürituse kava koosnes erinevatest ülesannetest, mis pakusid noortele liikumisrõõmu, võistkonnavaimu ja võistlusõhkkonna tunnetamist. 


Esimese koha saavutasid Kesklinna Põhikooli võistkonna koolisportlased, teiseks tulid Maleva Põhikooli noored ning kolmanda koha saavutasid Ahtme Gümnaasiumi II võistkonna liikmed.

Rohkem pilte ürituse kohta saab vaadata siin.